2017年6月25日 星期日

【無綫敢唔敢播?】35歲譚凱琪全裸示人 《踩過界》過晒火位 __,無綫,譚凱琪,

有譚凱琪嘅地方,就有出「露」。由《EU超時任務》令同劇對手戴耀明都「動L」嘅水晶梨,到《致命復活》嘅床戲同半裸曬太陽,去到《不懂撒嬌的女人》與張達倫露 ...


有譚凱琪嘅地方,就有出「露」。由《EU超時任務》令同劇對手戴耀明都「動L」嘅水晶梨,到《致命復活》嘅床戲同半裸曬太陽,去到《不懂撒嬌的女人》與張達倫露背床戲——依家嚟到《踩過界》,35歲嘅水晶梨譚凱琪更盡地一露,大露背唔夠,仲有正面全裸。譚凱琪於今晚播出嘅第二集出場,角色係形體藝術家,全裸示人,用身體配合不同顏色燈光呈現人體藝術,但遭外間強烈道德批判之餘,更被魏惠文(即《城寨英雄》裡面飾演林穎彤老竇「爛賭發」)意圖非禮,更向著譚凱琪自瀆,譚為自衛而踢傷他的下體,被控意圖傷人罪。《踩過界》以單元case為名,諗盡角度俾女演員如陳庭欣、譚凱琪、李佳芯展示美好身段,半裸全裸出齊,唔知無綫播出嗰陣尺度會去到邊?

( 《踩過界》截圖) ( 《踩過界》截圖) ( 《踩過界》截圖)
( 《踩過界》截圖) ( 《踩過界》截圖) ( 《踩過界》截圖)

來源 source: http://s.nextmedia.com
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...