2017年6月24日 星期六

真空襲西班牙?梁麗翹晒4吋事業線+W胸 __,梁麗翹,

梁麗翹做咗人妻更加性感喎!喺2月榮升做人妻嘅無綫《東張西望》32歲主持人梁麗翹(Nicole),唔經唔覺已經結咗婚4個月!呢排佢就喺Instagram ...


梁麗翹做咗人妻更加性感喎!

喺2月榮升做人妻嘅無綫《東張西望》32歲主持人梁麗翹(Nicole),唔經唔覺已經結咗婚4個月!呢排佢就喺Instagram上載大量旅行照,原來佢去咗西班牙,雖然未見到老公出現,不過今日佢就晒咗張性感照大露4吋事業線兼「W」胸!

見佢着上一件吊帶長裙,喺夕陽下擺出多個Cool爆表情,不過身材就未見好凸出,但另一張相佢就輕易晒出4吋事業線,心口仲呈現個「W」,立即變形亦得,狀似真空,勁過鬼影變球!睇嚟做咗人妻嘅佢唔使收收埋埋,更加火辣,有網民都留言讚佢身材好呀!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...