2017年6月11日 星期日

【獨家】雨僑陳婉衡水着Big爆Amazing __,雨僑,陳婉衡,羽翹,

AmazingSummer呀!雨僑、陳婉衡、陳嘉桓(Rose)、陳瀅及連詩雅等昨日齊集佛山,為無綫AmazingSummer節目《瘋狂夏水禮2017》 ...


Amazing Summer呀!

雨僑、陳婉衡、陳嘉桓(Rose)、陳瀅及連詩雅等昨日齊集佛山,為無綫Amazing Summer節目《瘋狂夏水禮2017》展開一連數天的拍攝,眾女以泳裝上陣,相對於日前的T-Shirt及短褲,昨日穿泳裝總算「見真章」,當中雨僑與陳婉衡谷胸晒線最為搶鏡,輕易打低其餘女星,大隊於酒店內的33樓泳池取景,私隱度十足,而眾女星下水前亦做足安全措施。

為節目擔任隊長的雨僑,透露大隊已進入第二天拍攝,過程尚算順利:「都拍得好開心,算係第一次冇穿冇爛去,之前試過玩到跛腳,今次健健康康做隊長,同埋原來我係呢啲遊戲節目鐵腳,成日都有份。」不過面對一眾隊員,雨僑接受東網訪問時無奈地說:「Rose同陳婉衡唔識游水,翟威廉又怕凍、又怕熱,又嗌眼瞓咁。」

連詩雅搽防曬變雪人

而首次玩水上遊戲節目的連詩雅,玩得相當盡興,於水中被陳瀅從後胸壓擁抱,盡現玲瓏浮凸身材,連詩雅說:「真係笑到肚痛,但我好雞手鴨腳,好快畀人掟落水,成班人拍到好似大學旅行咁,唔覺得辛苦!」又指為免曬燶,拍攝前已搽大量防曬,自嘲儼如雪人般。

陳瀅接受東網訪問,她表示第一次出Trip玩夏水禮,令她十分難忘,最瘋狂是在佛山一日食十餐,食到肚滿腸肥,問會否怕走光?她說:「大家都玩得好放,因為動作大,希望剪接幫到手!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...