2017年6月28日 星期三

少婦晒腿打友誼波 陳凱琳露腰跌膊搶鏡 __,凱琳,陳凱琳,

當個個都晒腿嘅時候…你就要諗吓有咩方法突圍而出喇!因為拍攝無綫劇《平安谷·逐個捉》而成為好姊妹嘅陳凱琳、龔嘉欣、譚凱琪及沈卓盈等自組「少婦聯盟」,呢日 ...


當個個都晒腿嘅時候…你就要諗吓有咩方法突圍而出喇!

因為拍攝無綫劇《平安谷·逐個捉》而成為好姊妹嘅陳凱琳、龔嘉欣、譚凱琪及沈卓盈等自組「少婦聯盟」,呢日佢哋就約埋打羽毛球,着上短褲仔嘅佢哋大晒長腿!齋露腿咁又點夠呀?好似陳凱琳咁就識搶鏡喇!

龔嘉欣喺微博上載幾張相,見到佢哋一身運動Look,大擺甫士影相,陳凱琳特登摺高件衫露出纖腰,不過仲未夠,佢又玩跌膊露出吊帶,非常性感!相信如果可以旁觀嘅話,呢場「友誼波」嘅可觀性一定好高呀!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...