2017年6月20日 星期二

神奇!頂級!超卓!港姐驚現佛地魔 __,港姐,

佛地魔都參加港姐?講到騎呢組,現年25歲嘅Angelica都算守屈一指,現場所見,佢不單鼻尖,下巴更尖,樣貌人工化兼似佛地魔,問佢有冇整容,佢就堅稱: ...


佛地魔都參加港姐?

講到騎呢組,現年25歲嘅Angelica都算守屈一指,現場所見,佢不單鼻尖,下巴更尖,樣貌人工化兼似佛地魔,問佢有冇整容,佢就堅稱:「冇!」

而由叔叔和Auntie陪同坐名車到場現年24歲的梁凱詠,英文名Alice,穿上低胸連身裙嘅佢,外披雨褸擋雨,現場見她眼妝有點溶化,未知是否受天雨影響,佢報稱在華盛頓大學畢業,現職電腦工程師,對入圍有信心,直認已有男友。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...