2017年6月21日 星期三

磚頭熱!劉愷威豪擲近三千萬買灣仔商廈 __,劉愷威,

唔知佢下次會入手邊度呢?最近樓價高企仍有多位圈中人勇於入市,當中包括有「大美人」之稱的關之琳購入金鐘星域軒高層複式單位,又有方力申以逾4千萬掃董事屋, ...


唔知佢下次會入手邊度呢?

最近樓價高企仍有多位圈中人勇於入市,當中包括有「大美人」之稱的關之琳購入金鐘星域軒高層複式單位,又有方力申以逾4千萬掃董事屋,今次更輪到主力內地發展嘅劉愷威入市,不過佢就轉買商廈。

根據土地及公司註冊處資料,灣仔順豐國際中心高層全層售近2,852萬元,買家為CHARM POWER INTERNATIONAL LIMITED。一間與上述買家同名的公司,其董事包括劉愷威。

劉愷威回覆東網,承認以2千多萬買入灣仔一個商廈單位,純粹投資,並非作開公司之用!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...