2017年6月25日 星期日

【掛住玩遊戲】岑杏賢疑被翟威廉掂胸 __,翟威廉,岑杏賢,

乜咁唔小心呀?港姐馮盈盈、岑杏賢、丁子朗及翟威廉於油塘出席劇集《射鵬英雄傳》的宣傳活動,四人大玩遊戲,盈盈與子朗玩鬥快爆波時,盈盈被子朗嚇到花容失色! ...


乜咁唔小心呀?

港姐馮盈盈、岑杏賢、丁子朗及翟威廉於油塘出席劇集《射鵬英雄傳》的宣傳活動,四人大玩遊戲,盈盈與子朗玩鬥快爆波時,盈盈被子朗嚇到花容失色!未幾分成兩組,男方要抱起女方,鬥抱起的時間長,翟威廉試抱岑杏賢時,其右手疑似不小心觸碰到岑杏賢的胸部,不過二人一於少理,玩遊戲至上。

馮盈盈男友轉風濕科

現場見到馮盈盈雙腳有紅印,她謂是皮膚敏感,連醫生也找不到原因,但可能是拍劇的地方較污糟所致,至於醫生男友可有為她治療?她說:「佢依家轉咗風濕科呀,所以唔關佢事!(幫吓你?)敏感都係要戒口啦,唔好食海鮮,辣嘢咁!」

崇尚天然唔整容

談到新一屆港姐已開始首輪面試,被問覺得今屆的質素如何,她自爆今年有不少認識的朋友參選,她說:「Zoe(杜芷綾)啦,佢係我演技班同學。(向你偷師?)冇呀,見佢參選好驚喜,同埋見到啲中學、大學同學參選!(佢哋機會大?)都有信心!」講到今年有參選佳麗疑似整容,她笑指:「知道公司有節目想搵佢!(你支持天然?)係,唔使擔心之後要維修!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...