2017年6月26日 星期一

張學友幫囡囡澄清緋聞:佢哋唔係好熟 __,學友,張學友,

明晒!!「歌神」張學友的16歲大女張瑤華(Zoe)疑似情竇初開,被爆與一名外籍靚仔Mathis傳出拍拖,兩人不單在網上公開攬攬照,兩人更隔空傳情,互相 ...


明晒!!

「歌神」張學友的16歲大女張瑤華(Zoe)疑似情竇初開,被爆與一名外籍靚仔Mathis傳出拍拖,兩人不單在網上公開攬攬照,兩人更隔空傳情,互相留言「Love」對方!但最震驚的是Mathis在社交網自爆已婚,「老婆」卻不是Zoe,認真離奇,不過Mathis事後對「東網」表示自己目前是單身,與Zoe是朋友關係。

昨晚學友完成山西的巡迴演唱會,今日由太原返抵香港,在機場首度開腔回應愛女Zoe的戀情,直認已經睇過囡囡嘅網上圖片,又指自己已與囡囡「交涉」,言談間表現輕鬆,明顯唔擔心囡囡交友取向:「多謝大家嘅關心先,我當然有了解啦。或者呢個階段,大家都知個男仔係另一間學校嘅學生,喺社交媒體話佢結婚都係個遊戲嚟啫,大家都可以想像到,17、18歲,又準備升學。佢同阿女係朋友嚟,不過唔係好熟。大家見到行山幅相,其實係第二個人嚟,唔係同一個人嚟,嗰個係學校另一個同學,只係行山撞到,張相亦都係好耐,我都見過,好耐以前。」

攬攬冇Problem

問到囡囡另外有張相係同個男仔攬攬喎,表現親密,學友即時幫手澄清係年輕人文化:「嗰個男仔喺學生界都好出名,佢有做模特兒、又設計服裝,喺佢哋個圈子成日都係咁樣嘅。(攬相見過?)之前冇睇,今次你哋講咗咪睇吓囉,我睇咗個張相『I love u』,據我了解,我同阿女成日都會咁講,其實喺佢哋文化上面通常係咁,講love u 等於講bye bye,對我嚟講冇咩特別,我都有問過個女,我哋成日傾偈,佢只係覺唔好意思影響到其他朋友。我覺得首先件事冇證實,不過我諗大家都係出於關心啫。不過我覺得小朋友,尤其我哋啲下一代,仲有好多下一代,十幾年後可能會遇到同一樣問題我諗。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...