2017年6月4日 星期日

倫敦恐襲:囡囡在英 琦琦暑假照飛倫敦 __,琦琦,

小心啲!名模琦琦今日回覆倫敦恐襲事件,她語帶擔心地說:「睇到都覺得好驚,因為諗住暑假會過去,唔知點解依家倫敦突然間咁様。會不停同個女(Ella)講,如 ...


小心啲!

名模琦琦今日回覆倫敦恐襲事件,她語帶擔心地說:「睇到都覺得好驚,因為諗住暑假會過去,唔知點解依家倫敦突然間咁様。會不停同個女(Ella)講,如果喺倫敦坐火車,做乜都好,都要注意周圍環境,佢手袋有個alarm,有事會發出聲,其實每次有呢啲事件,都會同小朋友同屋企人講要小心照顧自己,真係好得人驚!」

問到會否取消暑假倫敦行程?她說:「會去,都訂咗,不過可能會減少啲日子,睇下情況點先,Ella約咗同學和四個朋友喺倫敦見面,我又約咗朋友,不過如果再嚴重,睇下點,可能唔去。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...