2017年6月26日 星期一

傍到實!馬明願做黃心穎「背後的男人」 __,馬明,黃心穎,心穎,馬國明,

馬國明同黃心穎幾時先會公開呀?!藝人黃心穎同馬國明(馬明)嘅戀情疑幻似真,每次講起馬明,心穎都會甜笑,彼此關係可謂不言而喻。今晚心穎上載幾張大合照上社 ...


馬國明同黃心穎幾時先會公開呀?!

藝人黃心穎同馬國明(馬明)嘅戀情疑幻似真,每次講起馬明,心穎都會甜笑,彼此關係可謂不言而喻。今晚心穎上載幾張大合照上社交網,馬明就全程企喺佢身邊,難怪心穎笑得咁開心,最難得係馬明嘅前女友胡定欣都企喺心穎隔籬,三人似乎毫無芥蒂。

心穎留言話:「娛樂組組長、家雄、快樂生晨,恭喜殺青!」原來佢哋係為韋家雄慶祝生日,同場仲有蕭正楠、羅霖同張慧儀等等,其中一張相仲見到心穎同定欣不約而同搽啲蛋糕落壽星仔塊面度,定欣另一隻手仲搭住心穎,而馬明就做心穎「背後的男人」,企喺心穎身後傻笑!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...