2017年6月9日 星期五

名人:放低天王嫂包袱!樂基兒宣布再婚 __,樂基兒,基兒,

恭喜晒樂基兒!36歲的名模樂基兒(Gaile)2012年宣布與天王黎明結束四年婚姻,除下天王嫂銜頭後,愛情大過天的Gaile不愁寂寞。去年元旦在社交網 ...


恭喜晒樂基兒!

36歲的名模樂基兒(Gaile)2012年宣布與天王黎明結束四年婚姻,除下天王嫂銜頭後,愛情大過天的Gaile不愁寂寞。去年元旦在社交網站上載與從事有機食物生意的Ian合照,公布戀情!拍拖近兩年,二人不時被拍得一起做運動及去超市買餸煮飯,更過着甜蜜的同居生活。外間不時傳出二人結婚報道,日前再有消息指Ian向Gaile求婚成功,更計劃八月拉埋天窗,而Gaile近日又被拍得肚凸凸疑似有喜。

將於八月美國結婚

東網記者向Gaile求證,一向敢言的她大方承認婚事,更自爆早於去年八月已經訂婚,由於二人都是再婚,故婚禮不會鋪張,她甜蜜透露:「我哋會喺8月結婚,會喺美國加州舉行婚禮,婚禮係一個好小型、簡單,屬於我哋兩個嘅派對,只有大概50人參加,主要係我哋父母同親友。(返香港再否擺酒?)返嚟唔會擺酒,所有儀式會喺美國完成。(未婚夫有乜嘢打動你會再婚?)唔話畀你知,哈哈!」

大爆去年求婚過程

Gaile又分享去年八月的訂婚過程,她表示當時二人都身在美國放假,加上八月是其生日,當日Ian就穿着一身西裝打扮,更着Gaile要穿隆重一點,Gaile不以為意,還以為Ian為她慶生吃飯,她笑說:「同佢去咗加州北部嘅小鎮Sonoma County,佢話同我食生日飯,去到先知係求婚,我以為係切蛋糕,點知係收戒指。嗰個地方四野無人,係佢上網搵嘅,只有一片草野同一個白色涼亭,佢預備咗餐枱,上面有鮮花、香檳同戒指,因為周圍冇人,所以我哋合照都冇,張合照喺我腦海裏面,哈哈!」

否認雙喜臨門

近日Gaile被拍得身形翻脹,問到是否雙喜臨門?她否認其事,指二人沒有生育計劃,她續說:「我肥咗因為戒咗煙,我下星期會去泰國上瑜伽導師訓練課程,呢個課程要你無煙訓練呼吸,如果你唔戒煙又去上堂,咁就冇意思。戒咗煙後成日想食pizza;其實我一直都想戒煙,而且我近年接觸咗瑜伽之後,覺得改變咗好多,令我一年好過一年,希望成功戒煙!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...