2017年6月6日 星期二

三喜臨門!郭富城中籤又做馬主   __,郭富城,

叻叻!三喜臨門!馬會今日公布馬主中籤名單,當中不乏名人,包括郭富城、李嘉欣與夫婿許晉亨、JW男友葉韋彤、王晶(王日祥)、蔡加讚、曾志偉、趙世曾等等。趙 ...


叻叻!三喜臨門!

馬會今日公布馬主中籤名單,當中不乏名人,包括郭富城、李嘉欣與夫婿許晉亨、JW男友葉韋彤、王晶(王日祥)、蔡加讚、曾志偉、趙世曾等等。趙世曾與王晶中籤嘅許可證最快下個馬季可以養馬,其他中籤者就要等多一季,即係2018/2019馬季。

城城過往為人熟識嘅愛駒包括「愛的呼喚」,在港贏得兩場頭馬。佢今年與方媛結婚之後,仲傳準備做老竇,依家又中籤再做馬主,真係三喜臨門呀!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...