2017年6月28日 星期三

佛地Moon玩自嘲:個名好有創意 __,

阿Moon話下唔敢咁重手喇!港姐昨日進行複選,61位佳麗到了無綫會見評判和傳媒,當中令人留下深刻印象的,莫過於有「佛地Moon」之稱嘅MoonHo。由 ...


阿Moon話下唔敢咁重手喇!

港姐昨日進行複選,61位佳麗到了無綫會見評判和傳媒,當中令人留下深刻印象的,莫過於有「佛地Moon」之稱嘅Moon Ho。由於佢個鼻比較「特出」,所以引起「加工」疑雲。雖然佢已經即場喺傳媒面前好落力咁不停用手係咁「搣」個鼻,以示自己真材實料絶無添加,但最終係點,真係只有佢自己先知。

對於外界對佢個鼻嘅好奇,Moon就喺社交網再澄清一次,仲自嘲咁話:「抺左(咗)個鼻影有無『真』啲啊個鼻#佛地moon#好有創意 #下次唔敢咁重手啦#師父明白了 #自嘲下先。」

佢仲上載咗一張喺Britney Spears演唱會會場嘅相片,原來佢都係Britney Spears嘅粉絲,面試完就即刻仆去世博睇演唱會,仲留言話:「面完試即刻沖去睇,遲左(咗)一個鐘,好彩去到發現佢都遲左(咗)一個鐘(喜極而泣樣)」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...