2017年7月6日 星期四

【水蜜圖】32C曹思詩心思思想裸曬 __,曹思詩,

32C曹思詩樣靚身材正!熱愛水上運動的藝人曹思詩(CC)經常在網上晒泳衣照,近月她曬得一身健康小麥色肌膚,加上32C上圍配蜜桃臀,獲大批網友狂讚Hot ...


32C曹思詩樣靚身材正!

熱愛水上運動的藝人曹思詩(CC)經常在網上晒泳衣照,近月她曬得一身健康小麥色肌膚,加上32C上圍配蜜桃臀,獲大批網友狂讚Hot到爆!今年CC將推出個人寫真集,全戶外拍攝以香港十個沙灘為主題,CC換上多套比堅尼在陽光美景下展示零贅肉身材,她說:「拍攝係幾辛苦,影咗六日,日日暴曬,試過為咗追有陽光嘅時間,連午餐都冇食,呢個比較大犧牲,因為我係大食妹好鍾意食嘢。(有冇曬傷?)已經慣咗曬,係咁搽黑鬼油,所以愈影愈黑!我都想試吓膚色黑襯唔襯自己,感覺健康又瘦啲,好多朋友都讚好正!」講到最難忘的一個沙灘,CC大讚西貢浪茄水清沙幼,更考慮下次去裸曬:「景色好似馬爾代夫咁靚,又冇咩人,唔着衫曬太陽都冇人發現。」

Profile:

曹思詩(CC)

年齡:25歲

三圍:32C、24、33

身高:1米63 體重:42kg

簡歷:2009年動漫節ACG Image Girl大賽冠軍,同年以17歲之齡推出寫真,其後參與無綫第27期藝員訓練班入行,曾參與劇集《天命》、《城寨英雄》、《潮流教主》,節目《山系女行Yama Girl》,今年將推出寫真集《Sexy on the beach》。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...