2017年7月29日 星期六

【水蜜圖】陳意嵐優質「股」專攻外國市場 __,陳意嵐,

望真啲陳意嵐,真係有啲似阿嬌!有「翻版阿嬌」之稱的影壇新貴陳意嵐(Tarah),從不吝嗇身材,皆因擁有超巨臀故自言身材不合比例,她不但欣然接受,還自豪 ...


望真啲陳意嵐,真係有啲似阿嬌!

有「翻版阿嬌」之稱的影壇新貴陳意嵐(Tarah),從不吝嗇身材,皆因擁有超巨臀故自言身材不合比例,她不但欣然接受,還自豪地說:「外國興大Pat Pat多過大胸,我呢啲喺外國好有Market。」

但Tarah最滿意的還是她的腰:「因為我唔係大胸嘅女仔,Pat Pat大令到我條腰睇落好幼,變咗S形身材。(有冇諗過隆胸?)唔會,我怕痛,平時多啲按吓佢,同埋要大啲嘅Feel可以用Push Up Bra。我以前都好介意個Pat大,成日成為焦點,而且好難買褲,但大個學識咩叫性感,就係對自己要有自信。」

Profile

姓名:陳意嵐(Tarah)

身高:1米71

三圍:33C、25、39


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...