2017年7月31日 星期一

粉絲跟蹤幫冚被!楊冪怒斥藝人私隱被賣 __,楊冪,

楊冪真的憤怒鳥!(資料圖片)大陸女星楊冪於7月30日喺南京出席活動,不過有傳佢因行蹤外洩,當晚喺微博發文怒斥:「有時候真的特別想知道你們賣證件資訊 航 ...


楊冪真的憤怒鳥!(資料圖片)

大陸女星楊冪於7月30日喺南京出席活動,不過有傳佢因行蹤外洩,當晚喺微博發文怒斥:「有時候真的特別想知道你們賣證件資訊 航班資訊 高鐵資訊能掙(賺)多少錢啊,有沒有有關部門管管這算洩露個人隱私麼?」

有粉絲得悉之後,即爆料指楊冪之所以咁嬲係因為已經行咗VIP通道,但身份證資料仍然洩露,而且畀人一路跟隨到高鐵,更過分嘅係跟隨者甚至幫楊冪冚被,令楊冪震驚兼嬲爆,要親自喺微博怒斥販賣藝人私隱者。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...