2017年7月27日 星期四

同老公關係好轉?溫碧霞心情靚爆晒長腿 __,溫碧霞,

Irene下星期就51歲,真係一啲都唔似。女星溫碧霞(Irene)早前突然傳出同丈夫何祖光分居,有傳兩人因聚少離多、各有各忙而令感情變淡。後來,Ire ...


Irene下星期就51歲,真係一啲都唔似。

女星溫碧霞(Irene)早前突然傳出同丈夫何祖光分居,有傳兩人因聚少離多、各有各忙而令感情變淡。後來,Irene就話未到離婚咁嚴重,之後佢仲出咗國去旅行。

今個月30號就51歲嘅溫碧霞,今日(27日)就喺社交網繼續上載靚相,見佢着咗兩套唔同顏色嘅露肩連身裙,大騷香肩同長腿,笑容滿臉心情似乎唔錯,網友猜測係佢同丈夫感情有好轉迹象,Irene仲留言:「美麗的風景也需要美麗的心情:)小幸運。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...