2017年7月19日 星期三

【獨家●東張大話賤男】自稱想氹番老婆 李潤庭繼續同小三劏房培慾 __,李潤庭,小三,賤男,

今年五月三十八歲生日,李潤庭有份出席電視城「五月星辰」活動,對於被解凍,公開表示會醒醒定定,還透露正努力同老婆箍煲。「老婆仍未搬返屋企,我希望用時間去 ...


今年五月三十八歲生日,李潤庭有份出席電視城「五月星辰」活動,對於被解凍,公開表示會醒醒定定,還透露正努力同老婆箍煲。

「老婆仍未搬返屋企,我希望用時間去補救,令佢可以睇到我的誠意,我今年的生日願望是希望氹番佢!」李潤庭說。言猶在耳,原來李潤庭仍未同小三斬纜。

六月三日,小三Tiffany一個人坐的士去到灣仔,落車後入了便利店買飲品,同樣係背住老公出去偷食,所以Tiffany買嘢期間亦非常緊張四圍望,一副偷情樣擺明身有屎,買完嘢就急急腳轉去後面街,獨自上李潤庭的劏房寓所,Tiffany似乎非常熟架步,上到該樓層就十分熟路行到去李潤庭所屬劏房單位,而且她有鎖匙,可以自出自入,當晚他逗留到凌晨都沒有離開。

偷食令事業婚姻一鋪清袋,李潤庭仍不知悔改!

相關連結︰

【送上門】李潤庭返歸一小時 小三即現身樓下茶記買外賣

http://bit.ly/2tlWjMO

【形象破產】山窮水盡無朋友 李潤庭頹爆坐公園

http://bit.ly/2uvnaWv

【行街勁鬼祟】老婆搬走無錢交租 李潤庭租百呎劏房

http://bit.ly/2vehU70

娛圏賤男一籮籮 撈家拋妻崔建邦打女乜都齊

http://bit.ly/2tbruGi

事件重溫:

案發地點1

【《東張》主持背妻偷食 李潤庭赤柱後攻激咀小三】

http://bit.ly/2gzoiOB

案發地點2

【趁老婆出埠即曳曳 李潤庭小三搭港鐵前後腳返屋企】

http://bit.ly/2gZl7jM

案發地點3

【唔怕偷食斷正 李潤庭摸住小三手歎咖啡】

http://bit.ly/2gh8z91


來源 source: http://s.nextmedia.com
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...