2017年7月12日 星期三

唔想後悔!李蕙敏每天愛老公多一些 __,李蕙敏,

唔好令自己愛得太遲呀!歌手李蕙敏(Amanda)到電台宣傳新歌《再度》,她指歌曲關於曖昧關係:「現代社會兩個人一齊實在唔容易,近期見到同性(戀)都講出 ...


唔好令自己愛得太遲呀!

歌手李蕙敏(Amanda)到電台宣傳新歌《再度》,她指歌曲關於曖昧關係:「現代社會兩個人一齊實在唔容易,近期見到同性(戀)都講出嚟,有同性婚姻我覺得幾好。」她認為人生在世只得短短數十年,又見到不少人很年輕就離世,覺得只要沒傷害人,想愛就應該勇敢去愛。

Amanda坦言與老公不時會表達愛意:「呢樣嘢要學習,幾好。佢嘅成長文化係比較打開個心,我哋細個就傳統啲,好少擁抱或錫,都係抑壓,比較怕醜,雖然我唔似,但我唔係好夠膽出聲。」她透露小時候家人鬧就鬧,打就打,不會說明多愛錫對方,長大後就覺得需要說出來,不需要想太多,她笑言:「人好化學,幾大就幾大,燒賣就燒賣!講咗出嚟唔會後悔。細個唔會錫媽咪一啖,雖然佢有腦退化症,但我依家都會做,佢好冧!人都要經歷過先珍惜,每一日都係學習。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...