2017年7月11日 星期二

【同鍾嘉欣同場】伍允龍相見不相認 __,嘉欣,李嘉欣,伍允龍,鍾嘉欣,

伍允龍話同鍾嘉欣好耐冇見。藝人王君馨(Grace)同老公Daniel喺香港大潭美國會補辦婚宴,藝人伍允龍單拖出席,同前女友鍾嘉欣同場,但現場未見兩人有 ...


伍允龍話同鍾嘉欣好耐冇見。

藝人王君馨(Grace)同老公Daniel喺香港大潭美國會補辦婚宴,藝人伍允龍單拖出席,同前女友鍾嘉欣同場,但現場未見兩人有交流。伍允龍影相時,嘉欣就做緊傳媒訪問,期間兩個都冇眼神接觸,可謂零交流。

伍允龍接受訪問時透露封咗利是畀一對新人,同新郎哥都認識,但就同Grace熟啲。問佢係咪專程喺內地返港出席婚禮?佢話咁啱呢個星期要返香港處理一啲事,有時間咁就一定要嚟,聽日又要返番去深圳工作。

講到嘉欣都喺度,問到係咪好耐冇見?佢話係,見到面都會打吓招呼,隨即轉話題叫大家講番個婚禮,問到感情狀況?佢就笑言:「好dry呀,由12月開始未停過工作。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...