2017年7月10日 星期一

撇老公歐遊 李亞男三點式派福利 __,李亞男,

李亞男又派福利喇!藝人李亞男於2015年與王祖藍結婚後,一直非常恩愛,幸福滿瀉。雖然祖藍工作就非常忙碌,陪唔到亞男,不過亞男都冇任何怨言,簡直係廿四孝 ...


李亞男又派福利喇!

藝人李亞男於2015年與王祖藍結婚後,一直非常恩愛,幸福滿瀉。雖然祖藍工作就非常忙碌,陪唔到亞男,不過亞男都冇任何怨言,簡直係廿四孝太太呀!

而最近亞男就同屋企人去咗旅遊,呢日亞男仲喺社交網上載咗一張三點式泳照,向網友大派福利,佢仲話自己身處於布達佩斯,相中就見到亞男展現其美好身材,唔單止晒出深長嘅事業線,仲大晒纖腰同長腿,網友都大讚身材正到爆,好令人「葡萄」,仲話真係靚人靚景呀!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...