2017年7月8日 星期六

做YouTuber教谷胸 __,

做YouTuber教谷胸娛樂要聞龐卓欣在YouTube拍片分享如何令胸部變大的小貼士。龐卓欣現時作多方面發展,除為Viu做主持外,也有教小朋友唱古典歌 ...


做YouTuber教谷胸

娛樂要聞


龐卓欣在YouTube拍片分享如何令胸部變大的小貼士。

龐卓欣現時作多方面發展,除為Viu做主持外,也有教小朋友唱古典歌及做YouTuber,早前更拍片教人如何令胸部看起來變大,她說:「𠵱家好多自創行業,好多fusion,可以搵到自己條路,教唱歌,又做YouTube channel,又去吓events,係最適合我。我拍過條片,講成績唔係咁好,分享自己挫折、經歷,人哋以為我人生一帆風順,其實都要由挫折走返出嚟,唔使擔心,最終你都會搵到一個屬於你嘅路。」

提到音樂可否為生?Ada說:「可以,仲好好㖭!」眾多嘗試中,Ada依然最愛古典音樂,並希望用輕鬆手法讓年輕人接觸多一點。



Ada早前為Viu主持的《龐卓欣的Beauty Viu》將於下周上架。資料圖片


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...