2017年8月1日 星期二

伍樂怡學嗲功預告「撒」男友 __,伍樂怡,

伍樂怡咁靚女,學埋撒嬌仲得了?
伍樂怡學嗲功預告「撒」男友熱門佳麗伍樂怡(Kelly)前晚到餐廳拍港姐外景,並向台灣女星張瑋純學嗲功,活學活用的她笑言返港會找男友試試:「有啲困難,要 ...


伍樂怡學嗲功預告「撒」男友

熱門佳麗伍樂怡(Kelly)前晚到餐廳拍港姐外景,並向台灣女星張瑋純學嗲功,活學活用的她笑言返港會找男友試試:「有啲困難,要去到嗰個情緒,譬如激嬲咗人,要耍冧先至做到。我唔係好嬌嗲嘅女仔,要去到特殊情況先做到。(返港搵男友試撒嬌功力?)張瑋純係好出色嘅撒嬌女仔,都學咗幾招,返去都會試吓,哈哈。」

前日泳衣環節,問Kelly可有獲男友讚賞?她笑說:「冇乜嘢,佢話款式好健康,冇乜comment。」她又稱到台灣拍外景,與佳麗及工作人員加深認識,更與同房的何依婷傾了不少心事,總結旅程不覺辛苦。


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...