2017年8月14日 星期一

回憶呀!李彩華上無綫唱《你唔愛我啦》 __,無綫,李彩華,

回憶呀!今日播出嚟無綫節目《流行經典50年》請嚟藝人李彩華做嘉賓!係呀,係唱歌拍戲嗰個李彩華,而唔係「小背心李彩華」,大家千祈咪搞錯呀!雖然,李彩華今 ...


回憶呀!

今日播出嚟無綫節目《流行經典50年》請嚟藝人李彩華做嘉賓!係呀,係唱歌拍戲嗰個李彩華,而唔係「小背心李彩華」,大家千祈咪搞錯呀!雖然,李彩華今次冇小背心出場,但都相當性感,佢以deep v衫上陣,又短打晒長腿,都相當吸睛!

李彩華咩歌出名?梗係佢首《你唔愛我啦》!「是但啦,算數啦,唔煩你喇,無人錫我」呢首歌不得了,喺2002年推出,相信大多數8、90後去唱K,都會唱呢首歌,今次李彩華唱呢首歌,啲回憶返晒嚟呀,仲唔快啲約埋啲老友齊齊去唱K?


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...