2017年8月1日 星期二

咁激!杜小喬床上肉搏劉俊謙獻第一次 __,杜小喬,

杜小喬同劉俊謙都係第一次拍親熱戲㗎咋!在網上擁有逾35萬Fans的杜小喬,近期開始多拍劇及電影,努力轉型做演員,她在ViuTV劇集《瑪嘉烈與大衛系列前 ...


杜小喬同劉俊謙都係第一次拍親熱戲㗎咋!

在網上擁有逾35萬Fans的杜小喬,近期開始多拍劇及電影,努力轉型做演員,她在ViuTV劇集《瑪嘉烈與大衛系列 前度》中戲份甚多,劇中講到她與男主角劉俊謙(阿謙)撻着成為情侶。

向來惜肉如金的小喬從未拍過親熱戲,今次豁出去獻出螢幕初吻及初夜!劇情將講到小喬與阿謙到日本旅行,孤男寡女共處一室,小喬破格拍出浴戲,雖然未有晒事業線,但晒肩對她來說已是跨出一步,其後阿謙在房中發現有安全套,即「心思思有件事」,兩人自然地在床上激咀,首次拍床戲的小喬怕醜面紅紅,情慾高漲樣勢必引死宅男!

食香口珠除口氣

小喬與阿謙同樣是首次拍床戲,鏡頭前扮投入,其實尷尬及緊張到硬晒軚,小喬說:「知道有床戲同沖涼鏡頭,嗰日全日都坐唔安食唔落,事前我不停食香口珠,可以除口氣同令自己冇咁緊張,未埋位已經食晒成包喇!拍完呢場戲後,更佩服拍過親熱戲嘅演員,原來一啲都唔簡單,要有足夠心理準備,估唔到第一次拍長劇就有大膽演出,但可能就因為第一次,更容易拿捏角色羞澀嘅感覺。」她笑言最有趣是導演親自與阿謙試戲,兩個男人攬作一團別有一番風味。

阿謙表示平日跟小喬經常互窒,但當日突然安靜不敢撩對方:「全世界望住我哋攬攬錫錫,仲要好多工作人員都係大男人,幾咁尷尬!最搞笑係有位幕後平日成日講鹹濕笑話,但嗰日佢都盡量克制自己,我諗係唔想令我哋更尷尬。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...