2017年8月19日 星期六

鄧月平巨胸無礙空中絲帶舞 __,鄧月平,

鄧月平巨胸無礙空中絲帶舞娛樂名人「巨胸翠如」鄧月平(Larine)早前在電影跳鋼管舞,最近Larine學了空中絲帶舞:「曾經有個男仔朋友話我完全唔似女 ...


鄧月平巨胸無礙空中絲帶舞

娛樂名人

「巨胸翠如」鄧月平(Larine)早前在電影跳鋼管舞,最近Larine學了空中絲帶舞:「曾經有個男仔朋友話我完全唔似女仔,咁我想女仔少少,所以就開始學呢個剛柔並重嘅運動。」空中絲帶舞除了需要柔軟筋骨外,還需要強勁臂力和指力,Larine說:「呢個運動訓練到肌肉同埋忍耐力,我會建議初學者可以做多啲掌上壓。」

Larine表示學了空中絲帶舞幾個月,她說:「喺半空上面做呢樣嘢(空中絲帶舞)好高難度,試過喺上面滑落嚟,但未試過直接撻落地。」Larine上圍豐滿會不會做成阻礙,她說:「呢啲動作係在於你嘅肢體,同埋係一個好靚嘅運動,唔關你身材豐滿或者纖瘦事,所以上圍都唔會影響。」

想360度由上而下或者下而上欣賞Larine嘅優美舞姿,即刻click以下連結: http://bit.ly/2wirEQG

只要點擊上面連結,就可以360度欣賞Larine喺絲帶間飛嚟飛去嘅優美舞姿。電腦用戶可選用Google Chrome瀏覽器,以滑鼠或方向鍵上下左右移動,360°欣賞片段。

手機讀者,可率先下載全新《蘋果VR》程式,立即體驗壹傳媒集團旗下製作之所有360°影片及VR互動資訊:

iOS: https://itunes.apple.com/hk/app/ping-guovr/id1194504717?mt=8

Android: https://play.google.com/sto......=com.appledaily.apple360.hk

採訪:王梓嫚﹑植詠珊(Cathy)

攝影:Neo、峰

後期:Kaman﹑Roy

編審:Kaman

場地:FLY ALTS HK@Natalie



巨胸翠如學了空中絲帶舞幾個月,她覺得難度很高。


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...