2017年8月12日 星期六

港姐:兩日後再Foul人落實最後十強 __,港姐,

唔知佢兩個會唔會成功入十強呢?本屆11位準港姐今午到沙田一所學校與小朋友鬥智力,並進行bigbigchannel直播。而星期一(14日)大會將會再淘汰 ...


唔知佢兩個會唔會成功入十強呢?

本屆11位準港姐今午到沙田一所學校與小朋友鬥智力,並進行big big channel直播。而星期一(14日)大會將會再淘汰一位佳麗,餘下十位則獲發參選編號,正式踏上港姐準決賽舞台,一眾佳麗壓力自然可以理解。

張寶欣強調冇拍拖

張寶欣早前被拍得有「四眼男」同行,她否認對方是男友:「佢係我舊同學,嗰日我同屋企人食飯,咁啱佢又約咗人喺同一區,知道佢會飲酒咪車埋佢囉。我好照顧身邊朋友,亦好樂意當眾人嘅柴可夫。」至於邱晴被揭早已參加過選美,她笑說:「嗰個比賽好小型嘅,係我媽咪朋友搞,咁啱有人甩底,唔想少個人咪叫埋我囉。(臨時拉夫都贏喎。)好好彩。」她又指已由參賽時130磅成功減到122磅:「冇話刻意要減幾多,唔想自己太辛苦,係想望落去fit啫。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...