2017年9月5日 星期二

奉子成婚!31歲賴慰玲被爆秘密入紙結婚 __,賴慰玲,

恭喜晒!現年31歲的女星賴慰玲,於今年7月趁生日在社交平台宣布懷孕5個月,另一半為拍拖5年的舞台劇演員梁子峰。為趕及於小生命出世前結婚,原來兩人已秘密 ...


恭喜晒!


現年31歲的女星賴慰玲,於今年7月趁生日在社交平台宣布懷孕5個月,另一半為拍拖5年的舞台劇演員梁子峰。為趕及於小生命出世前結婚,原來兩人已秘密於上月28日入紙登記結婚,認真恭喜!

東網就此事聯絡準新娘賴慰玲,她笑謂:「都畀你哋揭到喇!其實都諗住今年結婚,有埋BB就雙喜臨門,註埋冊咁,依家BB七個月,所以婚禮都唔會太過舖張,會係簡單同屋企人食餐飯。(佗BB辛苦?)唔會,反而好舒服,主要都係散吓步,變咗多啲時間搞結婚嘅嘢。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...