2017年9月1日 星期五

港姐愛得好高調 鄭嘉穎讚陳凱琳多優點 __,凱琳,鄭嘉穎,嘉穎,港姐,陳凱琳,



港姐愛得好高調

鄭嘉穎讚陳凱琳多優點

娛樂要聞







港姐愛得好高調鄭嘉穎讚陳凱琳多優點娛樂要聞世界唔同,今時今日嘅港姐同以往港姐嘅風格都隨住時代變遷而改變,以往講求喺幕前要高貴大方得體,o依家嘅觀眾更加 ...



世界唔同,今時今日嘅港姐同以往港姐嘅風格都隨住時代變遷而改變,以往講求喺幕前要高貴大方得體,o依家嘅觀眾更加鍾意見到真性情,寧願你大癲大喪都好,只要你夠真,觀眾就會受落。

而喺戀愛方面,今時今日嘅港姐就相比起以往要高調大方得多,好似以下呢幾位近年參選過港姐嘅藝人咁,就全部都愛得高調,一啲都唔介意同大家分享拍拖嘅甜蜜。

黃心穎

2012年參選港姐得到亞軍嘅黃心穎,喺參選之後就加入大台工作成為藝人,雖然間中都有緋聞傳出,但係一路就冇乜明確目標,直至今年成功攻陷昔日偶像男神馬國明,兩人喺拍攝《On Call 36小時》嗰陣認識,之後有指心穎bb力追馬明,最終成功拍拖,最近喺大台直播節目更大耍花槍,夠晒sweet。

陳凱琳

2013年參選港姐以大熱姿態奪得冠軍嘅陳凱琳,加入大台之後好快就喺各個節目中以主持身份出現,之後仲轉戰電視劇拍埋戲,而同鄭嘉穎一齊拍《殭》嘅時候仲撻著埋,一段「父女戀」就咁誕生,雖然中間就傳出過分手傳聞,但係事後陳凱琳就澄清關係並冇變化依然相愛,而鄭嘉穎仲曾經喺一個訪問中大讚陳凱琳「優點多到講唔晒」。

歐陽巧瑩

同樣2013年參選港姐嘅歐陽巧瑩,雖然當初不幸落選,但係都成功加入大台成為藝人,近年拍攝嘅旅遊節目當中大騷身材,更加令佢彈出成為「女神」,而佢同「木偶哥」林師傑就真係愛得癡纏,兩人更加會一齊出席活動,亦都周不時喺社交網站曬恩愛,羨煞旁人。

龐卓欣

2015年參選港姐嘅龐卓欣,得到亞軍之後就冇加入大台,反而自己一個出嚟做Youtuber,實行自己話事,嚟自豪門嘅佢男友都有返咁上下份量,不過佢哋都相當貼地,更加會成日喺社交網站曬恩愛,兩人拍拖冇耐就已經見晒家長,感情非常穩定。

馮盈盈

2016年港姐冠軍馮盈盈,係未參選之前其實已經從事緊模特兒等嘅工作,當時佢就表示自己從未拍過拖,而喺參選時佢就表示已經有一位醫生男友,對方更支持佢參選,男方更加喺社交網站貼上咀額相確立女友地位。






鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...