網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2017年9月20日 星期三

咩玩法!陳豪係林峯老竇? __,林峯,陳豪,

唔係啩?無綫新劇《使徒行者2》其實是《使徒行者》的前傳,前晚首播即成熱話,網民激烈討論陳豪的角色是否上一輯林峯飾演「爆Seed」的父親,但據知並不屬實 ...


唔係啩?


無綫新劇《使徒行者2》其實是《使徒行者》的前傳,前晚首播即成熱話,網民激烈討論陳豪的角色是否上一輯林峯飾演「爆Seed」的父親,但據知並不屬實,兩個角色並無關係。

至於周柏豪於前晚播的《使2》中,與苗僑偉及洪永城的飛車追逐場面,獲網友大讚足以媲美美國劇集。而該集有5位臥底在屋中被炸死,有網民指第一集已經死得人多,至昨日再陸續有來,網民齊齊估緊會死幾多件!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...