2017年10月28日 星期六

陳展鵬搵食玩到凌晨 女友單文柔冇份 __,陳展鵬,展鵬,單文柔,陳展,

陳展鵬撇低女友,搵喬寶寶(右)開餐。視帝陳展鵬與落選港姐單文柔今年3月爆出戀情後,一直愛得癡纏,單文柔早前更被拍得出現男友寓所,不過似乎仍未能融入陳展 ...


陳展鵬撇低女友,搵喬寶寶(右)開餐。


視帝陳展鵬與落選港姐單文柔今年3月爆出戀情後,一直愛得癡纏,單文柔早前更被拍得出現男友寓所,不過似乎仍未能融入陳展鵬的朋友圈子!

日前晚上,陳展鵬撇下女友,相約監製梁家樹夫婦、古明華及喬寶寶等到尖沙咀食飯,至凌晨2時許才陸續走人。先見腳步浮浮的喬寶寶,邊行邊講電話行去路邊等的士,未幾見陳展鵬步往附近街頭取車,沒有半點醉意的他做柴可夫,載梁家樹夫婦及古明華等離開。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...