2017年12月15日 星期五

夏威夷度假露香肩 黃婉佩低炒晒心口 __,黃婉佩,

黃婉佩去咗夏威夷度假,仲勁風騷露肩又晒心口!前組合2R成員黃婉佩(Race)去年11月下嫁新加坡富商DavidLo,今年5月時仲為老公誕下囡囡Cara ...


黃婉佩去咗夏威夷度假,仲勁風騷露肩又晒心口!


前組合2R成員黃婉佩(Race)去年11月下嫁新加坡富商David Lo,今年5月時仲為老公誕下囡囡Cara,一家三口可謂幸福滿瀉。Race不時都會喺社交網分享近況,而今日佢上載多張出海玩嘅靚,原來佢去咗夏威夷度假!身穿低胸泳裝嘅Race喺船上擺晒甫士大騷白滑香肩外,又低炒晒心口,又喺海中暢泳同陽光玩遊戲。

唔少網民都大讚Race生完囡囡之後都係一樣咁弗!但亦有人覺得Race太瘦,即使身穿低胸泳裝都有欠睇頭,佢就留言:「夏威夷的陽光,涼涼的海風,藍藍的大海。久違了​​​​。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...