2018年1月31日 星期三

甘比第三胎誕女 大劉姍姍來遲冇反應 __,甘比,劉鑾雄,大劉,

老婆生B咁大件事,劉鑾雄都姍姍來遲。華人置業前主席劉鑾雄(大劉)太太陳凱韻(甘比)為大劉懷下第三胎,據知現年38歲的甘比已在養和醫院誕下約7磅女嬰。約 ...


老婆生B咁大件事,劉鑾雄都姍姍來遲。


華人置業前主席劉鑾雄(大劉)太太陳凱韻(甘比)為大劉懷下第三胎,據知現年38歲的甘比已在養和醫院誕下約7磅女嬰。

約下午2時,甘比母親拖住甘比兒子劉仲學齊齊笠口罩到養和醫院探望。半小時後,甘比母親獨自離開,劉仲學仍在醫院陪伴母親。

老婆生女咁大件事,外母帶埋外孫早早到醫院,大劉卻姍姍來遲,可能老婆生到第三胎同埋天氣凍冰冰關係,毛巾陣照擺,反而問到甘比生女一事,戴上口罩、凍到硬晒軚嘅大劉發呆無反應。唔夠一粒鐘,大劉就帶埋一對仔女離開。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...