2018年1月27日 星期六

朱千雪事先張揚情人節同男友玩Facetime __,千雪,朱千雪,

讚到男友天上有地下冇!藝人朱千雪、森美及小儀到銅鑼灣出席狗年賀年活動,朱千雪透露自己剛從加拿大探親返港,結果被妹妹傳染至病倒:「病咗兩星期,最犀利嗰時 ...


讚到男友天上有地下冇!


藝人朱千雪、森美及小儀到銅鑼灣出席狗年賀年活動,朱千雪透露自己剛從加拿大探親返港,結果被妹妹傳染至病倒:「病咗兩星期,最犀利嗰時上堂咳到要行出班房。我哋3姐妹2、3年冇一齊過,今次約埋返老家,難免成日聚埋一齊Girls'talk,所以好容易傳染。(男友陪你返加拿大?)佢冇假。(妹妹戥你開心?)佢(男友)同我哋由細玩到月大,兩家人識嘅。愕然嗰個係我媽媽,我起初話拍拖傳相畀佢睇,真係嚇親佢,好彩媽媽對佢印象唔錯。」

談到即就快情人節及農曆新年,由於千雪男友現時身在新加坡,加上又沒有假期,二人亦不會一起慶祝:「不過我哋約埋情人節Facetime食飯。(你飛過去陪佢?)我啱啱病好咋,唔會咁辛苦,希望兩年後佢會有假一齊過囉!

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...