2018年2月28日 星期三

岑麗香派生果谷新劇 預告首集揸黃浩然胸 __,黃浩然,浩然,岑麗香,黃浩,

香香出席新劇宣傳,向街坊派生果。無綫新劇《果欄中的江湖大嫂》演員陳煒、黃光亮、黃浩然、岑麗香、楊明、馮盈盈、江嘉敏、袁文傑、劉江、雪妮等到果欄宣傳,眾 ...


香香出席新劇宣傳,向街坊派生果。


無綫新劇《果欄中的江湖大嫂》演員陳煒、黃光亮、黃浩然、岑麗香、楊明、馮盈盈、江嘉敏、袁文傑、劉江、雪妮等到果欄宣傳,眾演員大派生果,甚受街坊歡迎。

岑麗香以孖辮Look新形象示人,她指在《果欄中的江湖大嫂》劇中角色亦跟她平時所演的不同,她說:「我之前經常演一啲善良、溫柔和sweet嘅角色,今次會惡番啲,仲會鬧人,係個好有正義感嘅老師,好似劇中見到黃浩然周街屙尿,我會去話佢,同埋第一集我會用手捏佢胸部。」

岑麗香又指老公強強是很支持她,所以亦會捧場收看。問她在家對住強強會否很惡?她即害羞說:「屋企嘅嘢唔講喇,講番劇集,哈哈。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...