網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年3月21日 星期三

B女重7磅!楊潮凱趁太太開刀去「偷食」 __,楊潮凱,

楊潮凱話佢趁太太開刀嗰陣出去食飯。無綫藝員岑麗香(香香)與楊潮凱在旺角出席戒煙活動,楊潮凱近日剛剛做老竇,女兒重7磅多,太太亦已經出院,母女平安。問到 ...


楊潮凱話佢趁太太開刀嗰陣出去食飯。


無綫藝員岑麗香(香香)與楊潮凱在旺角出席戒煙活動,楊潮凱近日剛剛做老竇,女兒重7磅多,太太亦已經出院,母女平安。問到女兒出生他可有感動到喊?楊潮凱說:「我都以為自己會喊,但係冇喊。(陪太太入產房?)原本諗住陪太太入產房,但係因為太太陣痛咗十幾個鐘,最尾要開刀,我就趁太太開刀嗰陣出去食過飯返嚟再等BB。(BB幾重?)7磅幾,係大B嚟。但係我出世仲重8磅幾。太太本來都冇喊,到第二朝抱住BB嘅時候就感動到喊,但我都冇喊,我都問自己係咪冷血㗎,不過當時又冇理由用演技去谷眼淚,哈哈。」

學嘢做媽咪

岑麗香與楊潮凱一家住得好近,她最初看網上消息還以為楊潮凱的BB已經出世,還打電話給他看有甚麼要幫忙,看要不要為他買餸或買食物,豈料BB還未出世。問到會否趁機學習做媽咪?香香笑說:「等佢哋安頓好先再去探佢哋,到時學吓嘢。(想生個重磅BB?)到時先至算,順其自然啦,最緊要係BB健康,依家玩住人哋嘅BB先。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...