2018年3月28日 星期三

李璨琛有B萬事足 買酒錢轉買奶粉 __,李璨琛,

李璨琛有B萬事足買酒錢轉買奶粉李璨琛(Sam)喺社交網站宣佈BB出世喇:「Welcometothisworldmysweet❤」。唔怪得知之前佢去BB ...


  • 李璨琛有B萬事足 買酒錢轉買奶粉


  • 李璨琛(Sam)喺社交網站宣佈BB出世喇:「Welcome to this world my sweet❤」。

    唔怪得知之前佢去BBQ生日PARTY都咁克制唔飲酒仲寸步不離咁陪住老婆,原來預產期就到,要隨時候命,做個負責任,生生性性嘅爸爸,佢以後飲少啲酒,賺多啲奶粉錢,一家人平平安安。

    俾我哋發現去朋友BBO生日P都咁忍得口,滴酒不沾,希望佢下個月醉駕上庭可以從輕發落

    借日新聞:

    【涉醉駕下月提堂】李璨琛夜蒲唔敢飲酒 齋吹陪大肚妻

    http://bit.ly/2pHyf2f

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...