2018年3月28日 星期三

紮孖辮扮細路!麥皓兒狂轉造型頭髮都白埋 __,

麥皓兒呢次要不停換造型!藝人麥皓兒(Joey)早前踩過界發展珠寶生意,但一直未有放棄演藝事業,近日有機會為一個手機Apps擔任形象大使,並於早前完成廣 ...


麥皓兒呢次要不停換造型!


藝人麥皓兒(Joey)早前踩過界發展珠寶生意,但一直未有放棄演藝事業,近日有機會為一個手機Apps擔任形象大使,並於早前完成廣告拍攝。

Joey直言拍攝非常難忘,因為她需於一日內換足五個造型,以帶出Apps包羅萬有的主題,其中她不但要紮孖辮扮小朋友,更要戴上銀白色冬菇頭假髮,她說:「我以前喺劇集《女王辦公室》入面都試過剪短髮,今次就好似係嗰個角色嘅延續,希望大家會鍾意」她又透露正忙於健身,為即將舉行的演唱會備戰。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...