2018年3月28日 星期三

五迷大埔開枱等買飛 元朗見人龍 __,

咁樣消磨時間,都唔錯吖!台灣天團五月天將於5月來港開騷,門票將於明天(29日)公開發售,部份「五迷」由昨日開始已到售票處門外通宵排隊等撲飛,其中大埔新 ...


咁樣消磨時間,都唔錯吖!


台灣天團五月天將於5月來港開騷,門票將於明天(29日)公開發售,部份「五迷」由昨日開始已到售票處門外通宵排隊等撲飛,其中大埔新達廣場外更有人搭起露營帳篷,更有人開枱打麻雀消磨時間,認真誇張!排頭位的南亞裔人士表示自己老婆是香港人,很想睇五月天,所以就來排隊。

至於元朗通利琴行外亦有不少歌迷排隊,本來今早擺住多個露營帳幕,但現已全部拆除,只剩人龍排隊,可能是警方要求在場人士把營幕拆走,以免阻街造成混亂。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...