網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年3月7日 星期三

【斬斷煩惱】孖丁子高去禪修 鄭子邦提姚子羚即封口 __,丁子高,姚子羚,

有傳鄭子邦同姚子羚3年情玩完,姚子羚去旅行療傷,而的士邦就喺6號同丁子高一齊現身機場。當《壹》仔問到同姚子羚嘅感情狀況,的士邦就唔多想講,就算《壹》仔 ...




有傳鄭子邦同姚子羚3年情玩完,姚子羚去旅行療傷,而的士邦就喺6號同丁子高一齊現身機場。

當《壹》仔問到同姚子羚嘅感情狀況,的士邦就唔多想講,就算《壹》仔問到姚子羚係咪仲喺佢屋企,佢都唔答。不過問到唔係感情嘢嘅時候,佢就終於講多少少︰「今次去尼泊爾禪修、打坐。」再問到姚子羚有冇跟埋去,佢就隻字不提。

相關新聞:

拍拖三年婚事撻Q 37歲姚子羚同的士邦分手

http://bit.ly/2HbawhO

【分手後各自飛】姚子羚失戀搵姊妹陪散心

http://bit.ly/2FXEExJ



鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...