網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月11日 星期三

內地開工即日來回 趙哲妤為湊女坐8粒鐘車 __,趙哲妤,

趙哲妤為湊囡囡去內地開工要即日來回。藝人趙哲妤、顏仟汶、黃榕及喬寶寶到尖沙咀出席食肆開張活動。趙哲妤笑言自己饞嘴,同「食極都唔肥」:「以前我都開過火鍋 ...


趙哲妤為湊囡囡去內地開工要即日來回。


藝人趙哲妤、顏仟汶、黃榕及喬寶寶到尖沙咀出席食肆開張活動。趙哲妤笑言自己饞嘴,同「食極都唔肥」:「以前我都開過火鍋店,但日日都係食同一樣嘢,後來冇做嘞。我喺屋企都鍾意下廚,研究食譜煮畀囡囡食。」

趙哲妤又透露近日較多往返內地工作,手頭上亦接了一部電影:「盡量會安排即日來回,要照顧囡囡呀。試過來回坐8個鐘車,但只係唱幾首歌,最慘係車費、機票要自己出錢,所以之後去北京做嘢嘅話,會帶埋囡囡一齊去。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N   


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...