2018年4月8日 星期日

同老婆唔急生B 林奕匡恭喜陳柏宇做老竇 __,林奕匡,陳柏宇,

林奕匡指自己鬼仔性格,如果老婆有咗都唔知忍唔忍到3個月先講呀!歌手林奕匡(Phil)出席饑饉活動,講到同公司的歌手陳柏宇(Jason)在網上宣布有喜, ...


林奕匡指自己鬼仔性格,如果老婆有咗都唔知忍唔忍到3個月先講呀!


歌手林奕匡(Phil)出席饑饉活動,講到同公司的歌手陳柏宇(Jason)在網上宣布有喜,Phil開心說已第一時間恭喜他。到時Phil做老竇可會在網上公布?Phil謂:「未知到時點,我係鬼仔性格,唔知忍唔忍到3個月先講,朋友問到點解呢輪唔見阿嫂我唔識答喎。(咁到時唔駛講打眼色囉?)哈,人哋話講大話唔眨眼,到時我就要眨晒眼。不過我同老婆都唔急。」不過,Phil謂見到Jason做埋老竇好感觸,因他兩夫婦第一日約會就是和他打羽毛球,現已生小朋友,時間過得很快。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...