網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月11日 星期三

撇甩老公囡囡!賈曉晨獨享花田美景 __,賈曉晨,

放鬆吓!藝人賈曉晨(JJ)自去年生咗囡囡「小飯兜」後,當然就視囡囡為小公主一樣,仲不時喺網上大晒同囡囡嘅相處點滴。不過呢日JJ就撇甩囡囡去賞櫻,仲喺社 ...


放鬆吓!


藝人賈曉晨(JJ)自去年生咗囡囡「小飯兜」後,當然就視囡囡為小公主一樣,仲不時喺網上大晒同囡囡嘅相處點滴。不過呢日JJ就撇甩囡囡去賞櫻,仲喺社交網同網友分享佢靚相,相中見JJ喺櫻花旁低炒影相都係咁索,零死角呀!

另外仲見到JJ去咗一片鬱金香花田,真係好治愈!做咗媽媽之後真係廿四小時侯命無休止咁湊B~唔係咁易抽到時間享受一個人嘅時光,睇嚟JJ都好享受呀!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...