網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月11日 星期三

嫌自己太瘦!王卓淇自嘲行唔到性感路線 __,王卓淇,

王卓淇將會喺劇中跳舞,大家留意喇!無綫藝人王卓淇出席劇集《果欄中的江湖大嫂》宣傳活動,表示開心有份參演該劇,因為認識了很多好朋友,如江嘉敏、馮盈盈等, ...


王卓淇將會喺劇中跳舞,大家留意喇!


無綫藝人王卓淇出席劇集《果欄中的江湖大嫂》宣傳活動,表示開心有份參演該劇,因為認識了很多好朋友,如江嘉敏、馮盈盈等,更預告在第25集會大晒舞技:「我會同江嘉敏、馮盈盈一齊跳韓舞,希望可以令套劇個收視再高啲。」

提到她於劇中有性感演出,她坦言起初有點介意:「因為自己太瘦,唔啱行性感路線。不過監製叫我試吓,我都好緊張,因為係第一次喺劇度着比堅尼。(會唔會再接受性感演出?)如果係賣弄性感就唔得囉,但係展現到瘦得健康,我就會接受。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...