網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月4日 星期三

一拖二好疲累 陳志遠休息搵仔吹水補精力 __,陳志遠,

究竟陳志遠呢個人有咩咁勁,可以一腳踏2船,就連陳嘉倩都食到呢?  只不過 陳志遠要同一時間應酬兩位女士都幾累下,既然一星期有七日,按每個女仔各有3日, ...




究竟陳志遠呢個人有咩咁勁,可以一腳踏2船,就連陳嘉倩都食到呢?  只不過 陳志遠要同一時間應酬兩位女士都幾累下,既然一星期有七日,按每個女仔各有3日,陳志遠都有一日休息養精蓄銳。

「休息」當日,陳志遠先到超市逛下,打了一個合鴿轉之後,就見佢找到個男性朋友陪他食碗麵同去睇電話。 幸好陳嘉倩快手同人斬纜, 否則一個星期七日,陳志遠要上下晝出動陪不同人,先可以搞得掂咁多女。



鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...