網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月4日 星期三

【獨家斷正】陳嘉倩前度不負賤男之名 偷食完新女 即拖「正印」朱婉禎補鑊 __,陳嘉倩,賤男,嘉倩,朱婉禎,

上個星期,《壹》仔報導陳嘉倩舊愛陳志遠火速拖新女(相關連結: https://bit.ly/2H8PZvP)。報導出街當日,《壹》仔在西貢再度遇上陳志 ...




上個星期,《壹》仔報導陳嘉倩舊愛陳志遠火速拖新女(相關連結: https://bit.ly/2H8PZvP)。

報導出街當日,《壹》仔在西貢再度遇上陳志遠,而他身旁拖著的竟然不是新歡,而是朱婉禎! 不過朱婉禎可能有睇到陳志遠拖女報導,當日大部份時間都黑面無表情。陳志遠在餐廳更不停跟女方說話,似係為拖女一事解畫。未幾,朱婉禎再重拾笑容和陳志遠開心對食。



鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...