2018年4月29日 星期日

【邊個後輩歌手冇教養】趙學而個唱 張智霖大爆唔再做佢嘉賓 __,學而,張智霖,趙學而,

趙學而昨晚在紅館,舉行她入行三十年第一次紅館個人騷,又歌又舞十分有睇頭,她更邀來嘉賓COOL魔張智霖。二人合唱完後,張智霖大爆即刻答應做她個唱嘉賓,因 ...




趙學而昨晚在紅館,舉行她入行三十年第一次紅館個人騷,又歌又舞十分有睇頭,她更邀來嘉賓COOL魔張智霖。

二人合唱完後,張智霖大爆即刻答應做她個唱嘉賓,因為自己是樂壇人瑞,趙學而是樂壇人乾,之後仲突然大爆有後輩歌手在個唱,表示自小聽他的歌長大,好無教養,他以後不會再做他的個唱嘉賓。

翻查紀錄,過去張智霖曾做吳業坤同周柏豪演唱會嘉賓,周柏豪又講過佢睇電視劇《祝君好》,已經覺得張智霖好正。

唔通,呢位係......。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...