2018年4月30日 星期一

【多圖 動人的時光】 朱晨麗久罕三點式 峇里解放 __,朱晨麗,

【多圖動人的時光】朱晨麗久罕三點式峇里解放呢排喺大台劇《棟仁的時光》演鋼管舞老師,大顯身手兼有騷身材嘅朱晨麗,除咗選美時,佢嘅三點式性感照一向難求。趁 ...


  • 【多圖 動人的時光】 朱晨麗久罕三點式 峇里解放


  • 呢排喺大台劇《棟仁的時光》演鋼管舞老師,大顯身手兼有騷身材嘅朱晨麗,除咗選美時,佢嘅三點式性感照一向難求。趁劇出街不妨派下福利,早排佢同老友蔚雨芯去咗峇里玩,對住陽光與海灘,朱晨麗三點式出動。

    話曬跳舞出身,身材當然唔會俾佢走樣。豐滿上圍 ..有!纖腰 ..有!騷味 有。樣樣有齊,留住性感一刻,呢啲真係真正嘅動人的時光。
    30歲朱晨麗,仲係索過好多新晉港姐

    呢一次旅行,唔係同緋聞男友何廣沛同行。

    係約咗閨密蔚雨芯去峇里玩_

    每個甫士都殺緊粉絲。

    劇中佢係鋼管舞老師,為咗角色,事前上堂苦練。

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...