網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月18日 星期三

名人:王賢誌為宴客招呼不周再請過 __,王賢誌,

王賢誌宴客,與好友共聚,換來另一次口福!今年榮升東華主席嘅王賢誌,真係忙得不開交,早前出席交代就職典禮,似乎當日真係太忙,招待唔晒嚟支持佢嘅朋友,結果 ...


王賢誌宴客,與好友共聚,換來另一次口福!


今年榮升東華主席嘅王賢誌,真係忙得不開交,早前出席交代就職典禮,似乎當日真係太忙,招待唔晒嚟支持佢嘅朋友,結果好客嘅佢喺微博透露再請一班朋友食飯,當中除咗有陳貝兒同埋顧紀筠以及仔仔陳浚霆外,仲有好耐冇見過劉曉彤!

雖然劉曉彤之前講過好享受家庭生活,無意復出幕前,不過見佢精神唔錯,同一班圈中人依舊咁老友,王賢誌留言:「就職當晚太多好友太少時間,招呼不周卻換來另一次口福,邊談邊喝邊笑邊吃的一頓飯。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...