2018年4月10日 星期二

遊昆明歎世界!白雲浸溫泉晒Body勁香艷 __,白雲,

白雲原來去咗雲南玩!藝人白雲近日返咗內地旅行,仲喺社交網上載多張旅行相,有景點相亦有自拍相,其中一張相佢仲露出香肩浸溫泉,非常香艷!白雲留言話:「雲南 ...


白雲原來去咗雲南玩!


藝人白雲近日返咗內地旅行,仲喺社交網上載多張旅行相,有景點相亦有自拍相,其中一張相佢仲露出香肩浸溫泉,非常香艷!

白雲留言話:「雲南遊昆明, 充滿花香的地方喜歡玫瑰餅,玫瑰茶,很舒服的天,尤其千尋墨問SPA,好想馬上再去,喜歡這個美美的,民風淳樸的城市,下次要去更多少數民族特色的西雙版納和大理。」網民就留言問點解佢老公唔一齊影相?莫非此行白雲係單拖遊?


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...